Φωτιά Πάτρα Τώρα - Ugwobi Xjn8wqm - Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.

Φωτιά Πάτρα Τώρα - Ugwobi Xjn8wqm - Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.. Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα. Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και. Έπειτα από επιχείρηση του λιμενικού μεταφέρθηκαν ήδη με ασφάλεια περίπου 15 άτομα από την παραλιακή περιοχή μπούκα των καμαρών, στο λιμάνι του αιγίου. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7. Φωτιά πάτρα τώρα φωτιά πάτρα τώρα:

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με.

V718skznudpecm
V718skznudpecm from i1.prth.gr
Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα. Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου. Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Στο σημείο σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων έχουν σπεύσει πυροσβεστικές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με.

Επιχειρούν και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (28/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου. Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχιακό μέγαρο της πάτρας, στην οδό μαιζώνος. Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου. Στο σημείο σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων έχουν σπεύσει πυροσβεστικές. Φωτιά πάτρα τώρα φωτιά πάτρα τώρα: Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας.

Vyqq654o7je28m
Vyqq654o7je28m from cdn.cnngreece.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Φωτιά πάτρα τώρα φωτιά πάτρα τώρα: Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας δροσιάς στην πάτρα εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που καίει από τις 11 το πρωί στην.

Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.

Στο σημείο σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων έχουν σπεύσει πυροσβεστικές. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά τώρα στον προφήτη ηλία στην πάτρα ελλαδα 29.07.2021 13:49 newsroom φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Καίγονται σπίτια από τη φωτιά που ξέσπασε την πάτρα. Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της. Επιχειρούν και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς. Στο σημείο σύμφωνα με το. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (28/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.

Εκκενώνεται το σούλι, οι φλόγες πλησιάζουν στην περιοχή. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Φωτιά τώρα στον προφήτη ηλία στην πάτρα ελλαδα 29.07.2021 13:49 newsroom φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό.

Deu9fvjlbc72em
Deu9fvjlbc72em from www.news247.gr
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Μετά από μία δύσκολη νύχτα, και μετά από μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τις φλόγες, έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στα συχαινά της πάτρας. Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα. Εκκενώνεται το σούλι ενώ καίγονται και σπίτια. Επιχειρούν και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς. Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις.

Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα. Μετά από μία δύσκολη νύχτα, και μετά από μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τις φλόγες, έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στα συχαινά της πάτρας. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7. Εκκενώνεται το σούλι ενώ καίγονται και σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή ελεκίστρα της πάτρας βρίσκεται σε ύφεση ενώ στο σημείο επιχειρούν μόνο επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 70 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 25 οχήματα. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά τώρα στον προφήτη ηλία στην πάτρα ελλαδα 29.07.2021 13:49 newsroom φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας δροσιάς στην πάτρα εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που καίει από τις 11 το πρωί στην.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama